Keresés:
Események
«2018. december»
HKSzeCsPSzoV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Miért ajánljuk a BGE továbbképzéseit vállalatok részére?

Legyen szó szakképzésről, továbbképzésről vagy tréningekről, munkatársai képzésében a Budapesti Gazdasági Egyetem magasan kvalifikált, több éves/évtizedes tapasztalattal rendelkező oktatói bevonásával várja a tanulni vágyó felnőtteket.

A BGE felnőttképzési engedéllyel rendelkező és felnőttképzéseket kínáló képző- és vizsgaszervező intézményként* vállalati partnerei számára kínál OKJ-s képzéseket, egyéb engedélyezett (áfamentes) képzéseket, kötelező kreditpontos továbbképzéseketszakirányú továbbképzéseket.

Felhívjuk figyelmét, hogy megjelentek a kis- és középvállalkozások (kkv-k), valamint a nagyvállalatok számára az egész életen át tartó tanulásban való részvétel ösztönzésére és támogatására, illetve a munkaerő versenyképességéhez és a társadalmi és gazdasági változásokhoz való folyamatos alkalmazkodáshoz részben vagy teljes egészében vissza nem térítendő támogatást nyújtó pályázati kiírások. 

Tekintse meg az összegzésünket, és – amennyiben pályázni kíván – kérje az igényeihez igazított képzési ajánlatunkat!

 

A Budapesti Gazdasági Egyetem sokszínű kutatási és tudományos tevékenysége keretében a gazdasági szereplők számára releváns és aktuális, gyakorlati jelentőséggel bíró kutatási témákra koncentrál. Kutatócsoportjai a magyar gazdasági élet fontos szereplőivel közösen dolgoznak kutatási-fejlesztési projekteken. Az Egyetem törekszik arra, hogy a kutatási eredmények megjelenjenek az alap, mester, posztgraduális szintű oktatásban, illetve a felnőttképzésben.

A kutatási tevékenység eredményeként létrejött alábbi tréningek felnőttképzési engedéllyel rendelkeznek (díjuk áfamentes), de igény esetén lehetőség van a vállalat speciális elvárásaihoz igazodó testre szabott tréning kialakítására (díjuk áfás):

  • Az ADAPTYKES-program olyan megoldások támogatásában segít, amelyek egyszerre javítják a munka termelékenységét és a munkavégzés minőségét.
  • Az INSIST-projekt a családi vállalkozások utódlásának levezénylését támogatja mind a tulajdonlás, mind a menedzsment átadása szempontjából. 
  • A folyamatban lévő FAME-projekt célja a nagyvállalatokra rendelkezésre álló elméletek családi vállalkozásokra történő átdolgozása.

(Az egyes projektekről és a képzésekről a linkekre kattintva olvashat több információt.)

 

A vállalati tréningeket az Egyetem magyar és idegen nyelvű kommunikációs, vezetőikompetencia-fejlesztés, konfliktuskezelés és csapatmunka-fejlesztés terén kiterjedt tréneri tapasztalattal rendelkező oktatói, illetve partnerei tartják.

 

A vállalatok számára kínált kiscsoportos tréningeken lehetőség van egyénileg részt venni. Külön vállalati megkeresés esetén az Egyetem a résztvevők vállalaton belüli feladatköréhez, időbeosztásához és igényeihez igazodó ütemben és helyszínen szervezi tréningjeit és továbbképzéseit.

Speciális képzési igényei merülnek fel? Kihelyezett képzésen kívánja munkatársai egy meghatározott készségeit és képességeit fejleszteni? Kérjen ajánlatot az árajánlatkérő lap kitöltésével a  tovabbkepzes@uni-bge.hu e-mail címen!

 

A Budapesti Gazdasági Egyetem felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-000650/2014

 


Vállalatoknak ajánlott képzéseink

Családi vállalkozások utódlásának pénzügyi-jogi kérdései E-000650/2014/D006

A képzés fő célkitűzése az, hogy a résztvevők elsajátítsák, hogyan készülhetnek fel és kezelhetik a családi vállalkozások utódlási folyamatában felmerülő jogi és pénzügyi dilemmákat, kihívásokat.

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat tréningeinkre az árajánlatkérő lap és a kérdőív elküldésével!

Képzési típus: Egyéb képzések | Képzési idő: 20 óra engedélyezett formában, áfamentesen (egyéni igények alapján az időtartam alakítható) | Képzési hely(ek): PSZK |

Családi vállalkozások utódlástervezésének szocio-kulturális dimenziói E-000650/2014/D007

A képzés fő célkitűzése az, hogy a résztvevők elsajátítsák, hogyan készülhetnek fel és kezelhetik a családi vállalkozások vezetőségének és tulajdonosainak utódlási folyamatában felmerülő esetleges konfliktusokat. Segíti a családi vállalkozást birtokló családnak felkészülni a vezetőség és tulajdonosok utódlási folyamatával kapcsolatos kihívásokra, és felruházza az érintett családot apalvető kommunikációs és problémamegoldó készségekkel.

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat tréningeinkre az árajánlatkérő lap és a kérdőív elküldésével!


Képzési típus: Egyéb képzések | Képzési idő: 18 óra engedélyezett formában, áfamentesen (egyéni igények alapján az időtartam alakítható) | Képzési hely(ek): PSZK |

Mentoring a családi vállalkozásoknál E-000650/2014/D008

A képzés célja, hogy megértesse a mentori megközelítés lényegét és növelje a KKV-tulajdonosok tudatosságát arra vonatkozóan, hogy a családi vállalkozások fejlesztése, valamint átadása során milyen fontos szerepet játszik a releváns mentori megközelítés.

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat tréningeinkre az árajánlatkérő lap és a kérdőív elküldésével!

Képzési típus: Egyéb képzések | Képzési idő: 16 óra engedélyezett formában, áfamentesen (egyéni igények alapján az időtartam alakítható) | Képzési hely(ek): PSZK |

Munkahelyi humán innováció és fejlesztés E-000650/2014/D004

Felnőttképzési nyilvántartásbavételi szám: E-000650/2014

A csoportfejlődés, csoportszerepek tudatosítása, a csoportműködésre való reflexiós képesség fejlesztése. A kreativitás összetevőinek megismerése. Olyan gyakorlatoknak a megismerése, amelyek elősegítik az innovatív ötletek felszínre kerülését és cselekvési programmá alakítását. A munkahelyen kialakuló konfliktusok okainak, kezelési lehetőségeinek bemutatása, és az együttműködés technikáinak elsajátítása. Annak negismerése, hogyan hozhatunk létre olyan munkahelyeket, ahol a munkavállalók részt tudnak venni a vállalati folyamatok alakításában.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat tréningeinkre az árajánlatkérő lap és a kérdőív elküldésével!

Képzési típus: Egyéb képzések | Képzési idő: 31 óra engedélyezett formában, áfamentesen (egyéni igények alapján az időtartam alakítható) | Képzési hely(ek): PSZK |

Stratégia a családi vállalkozásban E-000650/2014/D009

A képzés célja a stratégiai koncepció és a stratégiaalkotás tématerületéhez kapcsolódó korszerű elméletek bemutatása. A képzésben résztvevők - megismerve a kisméretű családi vállalkozások kulturális jellemzőinek értékelési módszereit - képessé válnak a családi vállalkozás érintett-szemléletű stratégiai vezetésére, a stratégia megfogalmazására, a jövőbeni gondolkodással és a stratégiai döntéshozási folyamattal kapcsolatos kérdések áttekintésére, menedzselésére.

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat tréningeinkre az árajánlatkérő lap és a kérdőív elküldésével!


Képzési típus: Egyéb képzések | Képzési idő: 18 óra engedélyezett formában, áfamentesen (egyéni igények alapján az időtartam alakítható) | Képzési hely(ek): PSZK |
Hírek

Hírek

A Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete és a Budapesti Gazdasági Egyetem november 29-én közös konferenciát rendezett Biztonságos – Minőségi – Mentes vendéglátás címmel a BGE Markó utcai épületében. A...

A konferencia egyetlen intenzív nap alatt azonnal használható praktikus tudást ad, ami megalapozhatja a sikeres utódlás folyamatát. ​ A nap során gyakorlott tanácsadók, kutatók a téma szakértői segítenek eligazodni a...