Keresés:
Események
«2021. január»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Miért ajánljuk a BGE továbbképzéseit vállalatok részére?

Legyen szó szakképzésről, továbbképzésről vagy tréningekről, munkatársai képzésében a Budapesti Gazdasági Egyetem magasan kvalifikált, több éves/évtizedes tapasztalattal rendelkező oktatói bevonásával várja a tanulni vágyó felnőtteket.

A BGE felnőttképzési engedéllyel rendelkező és felnőttképzéseket kínáló képző- és vizsgaszervező intézményként* vállalati partnerei számára kínál OKJ-s képzéseket, egyéb engedélyezett (áfamentes) képzéseket, kötelező kreditpontos továbbképzéseketszakirányú továbbképzéseket.

Felhívjuk figyelmét, hogy megjelentek a kis- és középvállalkozások (kkv-k), valamint a nagyvállalatok számára az egész életen át tartó tanulásban való részvétel ösztönzésére és támogatására, illetve a munkaerő versenyképességéhez és a társadalmi és gazdasági változásokhoz való folyamatos alkalmazkodáshoz részben vagy teljes egészében vissza nem térítendő támogatást nyújtó pályázati kiírások. 

Tekintse meg az összegzésünket, és – amennyiben pályázni kíván – kérje az igényeihez igazított képzési ajánlatunkat!

 

A Budapesti Gazdasági Egyetem sokszínű kutatási és tudományos tevékenysége keretében a gazdasági szereplők számára releváns és aktuális, gyakorlati jelentőséggel bíró kutatási témákra koncentrál. Kutatócsoportjai a magyar gazdasági élet fontos szereplőivel közösen dolgoznak kutatási-fejlesztési projekteken. Az Egyetem törekszik arra, hogy a kutatási eredmények megjelenjenek az alap, mester, posztgraduális szintű oktatásban, illetve a felnőttképzésben.

A kutatási tevékenység eredményeként létrejött alábbi tréningek felnőttképzési engedéllyel rendelkeznek (díjuk áfamentes), de igény esetén lehetőség van a vállalat speciális elvárásaihoz igazodó testre szabott tréning kialakítására (díjuk áfás):

  • Az ADAPTYKES-program olyan megoldások támogatásában segít, amelyek egyszerre javítják a munka termelékenységét és a munkavégzés minőségét.
  • Az INSIST-projekt a családi vállalkozások utódlásának levezénylését támogatja mind a tulajdonlás, mind a menedzsment átadása szempontjából. 
  • A folyamatban lévő FAME-projekt célja a nagyvállalatokra rendelkezésre álló elméletek családi vállalkozásokra történő átdolgozása.

(Az egyes projektekről és a képzésekről a linkekre kattintva olvashat több információt.)

 

A vállalati tréningeket az Egyetem magyar és idegen nyelvű kommunikációs, vezetőikompetencia-fejlesztés, konfliktuskezelés és csapatmunka-fejlesztés terén kiterjedt tréneri tapasztalattal rendelkező oktatói, illetve partnerei tartják.

 

A vállalatok számára kínált kiscsoportos tréningeken lehetőség van egyénileg részt venni. Külön vállalati megkeresés esetén az Egyetem a résztvevők vállalaton belüli feladatköréhez, időbeosztásához és igényeihez igazodó ütemben és helyszínen szervezi tréningjeit és továbbképzéseit.

Speciális képzési igényei merülnek fel? Kihelyezett képzésen kívánja munkatársai egy meghatározott készségeit és képességeit fejleszteni? Kérjen ajánlatot az árajánlatkérő lap kitöltésével a  tovabbkepzes@uni-bge.hu e-mail címen!

 

A Budapesti Gazdasági Egyetem felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-000650/2014

 


Vállalatoknak ajánlott képzéseink

A befektetői pitch (villámprezentáció) a start up világban E-000650/2014/D020

A képzés sikeres elvégzésével a résztvevők megismerik a befektetői pitch (villámprezentáció) műfaját, valamint e tudás birtokában képesek lesznek hasonló villámprezentációk megtartására, és ily módon hatékonyan tudnak kommunikálni a befektetői szféra képviselőivel, illetve képesek lesznek meggyőzni őket arról, hogy érdemes befektetni egy adott start-up cégbe.

Képzési típus: Egyéb képzések | Képzési idő: 20 óra | Képzési hely(ek): KKK |

A gluténmentes étrenddel kapcsolatos ismeretek (gluténmentes ételek, tészták és sütemények készítése) E-000650/2014/D016

A képzés sikeres elvégzésével a résztvevők ismerjék meg:

  • az emberi szervezetben zajló, táplálkozással összefüggő ismereteket,
  • a gluténérzékenységhez, kapcsolódó tudnivalókat, fogalmakat,
  • a gluténmentes táplálkozással összefüggő ismereteket,
  • az alapvető étkezési szokásokat, alapanyagokat, ételkészítési módokat.

A program az új ismeretek elsajátításával lehetőséget nyújt a gluténmentes étrendek összeállítására és elkészítésére.A képzés során  általános ismeretátadás történik a gluténmentes ételek háztartásban való alkalmazásáról.

Képzési típus: Egyéb képzések | Képzési idő: 30 óra (10 óra elmélet, 20 óra gyakorlat) | Képzési hely(ek): KVIK |

Családi vállalkozások utódlásának pénzügyi-jogi kérdései E-000650/2014/D006

A képzés fő célkitűzése az, hogy a résztvevők elsajátítsák, hogyan készülhetnek fel és kezelhetik a családi vállalkozások utódlási folyamatában felmerülő jogi és pénzügyi dilemmákat, kihívásokat.

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat tréningeinkre az árajánlatkérő lap és a kérdőív elküldésével!

Képzési típus: Egyéb képzések | Képzési idő: 20 óra engedélyezett formában, áfamentesen (egyéni igények alapján az időtartam alakítható) | Képzési hely(ek): PSZK |

Családi vállalkozások utódlástervezésének szocio-kulturális dimenziói E-000650/2014/D007

A képzés fő célkitűzése az, hogy a résztvevők elsajátítsák, hogyan készülhetnek fel és kezelhetik a családi vállalkozások vezetőségének és tulajdonosainak utódlási folyamatában felmerülő esetleges konfliktusokat. Segíti a családi vállalkozást birtokló családnak felkészülni a vezetőség és tulajdonosok utódlási folyamatával kapcsolatos kihívásokra, és felruházza az érintett családot apalvető kommunikációs és problémamegoldó készségekkel.

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat tréningeinkre az árajánlatkérő lap és a kérdőív elküldésével!


Képzési típus: Egyéb képzések | Képzési idő: 18 óra engedélyezett formában, áfamentesen (egyéni igények alapján az időtartam alakítható) | Képzési hely(ek): PSZK |

Kulcs a digitális könyvelés világába E-000650/2014/D019

A könyvelés (analitikus) területén dolgozó, vagy dolgozni kívánó szakemberek képzése annak érdekében, hogy elsajátítsák az Excellel kapcsolatos szakmaspecifikus ismereteket és a számviteli és adózási ismeretek digitális megoldásait.

Képzési típus: Egyéb képzések | Képzési idő: 30 óra | Képzési hely(ek): PSZK |
Hírek

Hírek

A képzést a program kidolgozói elsősorban azoknak a könyvelőknek ajánlják, akik digitális könyvelési gyakorlattal még nem rendelkeznek vagy korszerűsíteni kívánják munkájukat.