Keresés:
Események
«2020. október»
HKSzeCsPSzoV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Képzéseink

Turizmus desztináció- menedzsment (KVIK) - A 2019/2020. tanév tavaszi félévében nem indul! Levelező

A kurzus képesítésének megfelelő munkakörök maradéktalan betöltésének feltételeként a hallgatók tanulmányaik végén a következő kompetenciákkal rendelkezve képesek lesznek:összehangolni az adott térségben működő a turizmus szempontjából fontos szolgáltatók, civil szervezetek, szakmai szövetségek, kamarák, valamint az önkormányzatok tevékenységét; az egyes fejlesztések finanszírozásának különböző forrásait, lehetőségeit felismerni és a projekteket levezényelni; a települési és térségi marketing és menedzsment tervezésére, kialakítására, megszervezésére, lebonyolítására.

Képzési típus: Szakirányú továbbképzés | Képzési idő: 2 félév | Képzési hely(ek): KVIK | Online jelentkezés

Üzleti és HR menedzsment (PSZK) Esti

A képzés azon szakembereknek nyújt mélyebb ismereteket, akik az emberi erőforrás gazdálkodás néhány vagy akár több részterületével szeretnének foglalkozni/foglalkoznak mindennapi munkájuk során. Kiterjed a hatékony munkaerő-toborzás, kiválasztás és beválás eszközeire; komplex ismeretekkel gyarapítja a képzésben résztvevőket az emberi erőforrás gazdálkodás speciális és általánosabb területeit tekintve is.

Képzési típus: Szakirányú továbbképzés | Képzési idő: 3 félév | Képzési hely(ek): PSZK | Online jelentkezés

Üzleti innovációk fejlesztése (KKK) Levelező

A hallgatók elsajátítják azt a rendszerszemléletű gondolkodásmódot, amely a vállalati és a makroszintű innovációs folyamatok megértéséhez, kezeléséhez és működtetéséhez szükséges. A kurzus bemutatja az üzleti innovációk kiemelt szerepét a vállalati stratégiában és a világgazdaságban. A hallgatók megismerik azt az innovatív üzleti magatartást, melynek révén a vállalkozások képesek új megoldásokkal és termékekkel alkalmazkodni a digitalizáció és robotizáció globális trendjeihez, és ily módon megőrizni illetve megteremteni a nemzetközi áruforgalmi és szolgáltatásnyújtási tevékenységük versenyképességét.

A hallgatók elsajátítják az innovációk menedzselésének stratégiai szemléletmódját, és felkészültté válnak a vállalaton belüli innovációs folyamatok tervezésére és irányításra, valamint az ennek megfelelő szervezetfejlesztés megvalósítására. A hallgatók megismerik az új intelligens technológián (Artificial Intelligence, Business Intelligence) és korszerű IT (felhőalapú) megoldásokon alapuló fejlesztőfunkció és felelősség tartalmát.

A hallgatók a megszerzett elméleti tudásukat az üzleti életben is alkalmazott program segítségével megvalósítható projektekben gyakorolhatják. Az elkészült projektmunkákat valós versenyző környezetben bemutatva a hallgatók képessé válnak az innovációk értékesítését és finanszírozását veszélyeztető helyzetek feltárására, a vállalaton belüli érdekellentétek azonosítására, valamint új termékek, illetve szolgáltatások hosszú távú fenntarthatóságának biztosítására.

Képzési típus: Szakirányú továbbképzés | Képzési idő: 2 félév | Képzési hely(ek): KKK | Online jelentkezés

Üzleti Nyelvvizsgaelőkészítő Tréning (KKK)

A Nemzetközi Üzleti Szaknyelvek Tanszék, a Felnőttképzési Főosztály közreműködésével (a mintatanterv szerinti Üzleti nyelvi kurzus kiegészítő kurzusaként felvehető) 8 NYELVBŐL  költségtérítéses Üzleti Nyelvvizsgaelőkészítő Tréninget a BGE KKK aktív hallgatói részére a II. ZH héten, a következő nyelveken: angol, német, olasz, spanyol, francia, orosz,japán, kínai.

Képzési típus: Nyelvvizsga felkészítő | Képzési idő: 4 nap (napi 5 óra, összesen 20 óra) | Képzési hely(ek): KKK |

Vállalati (szervezeti) kommunikáció (KVIK) - A 2020/2021. tanév őszi félévében nem hirdetjük! Levelező

A képzés vállalatok, intézmények, egyéb szervezetek kommunikációs és marketing-kommunikációs tevékenységének lebonyolítására, szervezésére, tervezésére, irányítására kívánja felkészíteni a leendő szakembereket, részben a már e területen dolgozó, de még megfelelő tudással és képzettséggel nem rendelkezőket; részben azokat, akik a jövőben kívánnak e szakmában elhelyezkedni.


Képzési típus: Szakirányú továbbképzés | Képzési idő: 2 félév | Képzési hely(ek): KVIK | Online jelentkezés

Vállalkozási mérlegképes könyvelő - 248 óra (OKJ 55 344 07) E-000650/2014/A011

Felnőttképzési engedély nyilvántartási száma: E-000650/2014.

A képzés célja olyan szakember képzése, aki ellátja a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 150. §-ának (2) bekezdésében meghatározott könyvviteli szolgáltatás körébe tartozó feladatok irányítását, vezetését végzi, számviteli beszámolót készít. Ellátja a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény hatálya alá tartozó gazdálkodónál mindazokat a feladatokat, amelyek a könyvviteli szolgáltatás körébe tartoznak. 

 

Képzési típus: OKJ-s képzés | Képzési idő: 248 óra | Képzési hely(ek): BGE - Berzsenyi utca - 1087 | Online jelentkezés

Vállalkozási mérlegképes könyvelő - 332 óra (OKJ 55 344 07) E-000650/2014/A011

Felnőttképzési engedély nyilvántartási száma: E-000650/2014.

A képzés célja olyan szakember képzése, aki ellátja a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 150. §-ának (2) bekezdésében meghatározott könyvviteli szolgáltatás körébe tartozó feladatok irányítását, vezetését végzi, számviteli beszámolót készít. Ellátja a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény hatálya alá tartozó gazdálkodónál mindazokat a feladatokat, amelyek a könyvviteli szolgáltatás körébe tartoznak.

Képzési típus: OKJ-s képzés | Képzési idő: 332 óra | Képzési hely(ek): BGE - Berzsenyi utca - 1087 | Online jelentkezés

Vállalkozási mérlegképes könyvelő - felmentési eljárással (OKJ 55 344 07) E-000650/2014/A011

Felnőttképzési engedély nyilvántartási száma: E-000650/2014.

A Vállalkozási mérlegképes könyvelő végzettséget felmentési eljárással azon végző/végzett hallgatók kérvényezhetik, akik a bolognai rendszerben pénzügy és számvitel szakra, számvitel mesterszakra járnak/jártak.

 

Azok a hallgatók, akik a 2017/2018. tanévben kezdték meg a felsőoktatásban tanulmányaikat eredményes záróvizsga esetén a  Vállalkozási mérlegképes könyvelő szakképesítés-ráépülés komplex szakmai vizsgáján felmentést nem kaphatnak.

 Pénzügyminisztérium tájékoztatója a felmentés szabályairól itt olvasható:

https://penzugyiszakkepzes.kormany.hu/download/f/3c/00000/VMK_felmentes_felsooktatas.pdf


Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

  1. Kérelem (ide kattintva letölthető) + HITELES MÁSOLAT! (HSZO által aláírt, lepecsételt) a záróvizsga eredményéről  (Leckekönyvben található! (A PSZF-n 2020. júniusában záróvizsgázott hallgatóknak nem kell csatolni).
  2. Egyéni adatlap (ide kattintva letölthető)
  3. Befizetési bizonylatmásolat   vagy céges teljesítés esetén számlaigénylő! (A díjat csak abban az esetben utalják, ha kérelmük elbírálásáról pozitív visszajelzést kaptak.)
  4.  Kérjük a nyomtatványokat a személyi igazolvány alapján pontosan kitölteni! Amennyiben az adatok helytelenül szerepelnek a nyomtatványokon, az új bizonyítvány kiállításának költsége a kérvényezőt terheli! 
  5. Bizonyítvány várható átvételi időpontja: 2020. október vége

Dokumentumok beküldésének határideje: 2020. július 20.

Felmentési eljárás díja:    65.000,-Ft

Képzési típus: OKJ-s képzés | Képzési idő: | Képzési hely(ek): PSZK | Online jelentkezés
Hírek

Hírek

A képzést a program kidolgozói elsősorban azoknak a könyvelőknek ajánlják, akik digitális könyvelési gyakorlattal még nem rendelkeznek vagy korszerűsíteni kívánják munkájukat.