Keresés:
Események
«2020. augusztus»
HKSzeCsPSzoV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Képzéseink

Szaknyelvpedagógia (KVIK) - A 2020/2021. tanév őszi félévében nem hirdetjük! Levelező

A képzés célja olyan szakemberek képzése és továbbképzése, akik a szaknyelvoktatás elméleti és Gyakorlati területein hivatásszerűen dolgoznak vagy dolgozni kívánnak. A célcsoport elsősorban idegennyelv-tanári diplomával, másodsorban a gazdaságtudományok területén felsőfokú diplomával rendelkező oktatással vagy oktatásszervezéssel foglalkozó diplomások köre.


Képzési típus: Szakirányú továbbképzés | Képzési idő: 2 félév | Képzési hely(ek): KVIK | Online jelentkezés

Számvitel alapjai (Bevezetés a számvitelbe) (PSZK)

A BGE Pénzügyi és Számviteli Kar Számviteli Intézeti Tanszék és a Felnőttképzési Főosztály Számvitel alapjai (Bevezetés a számvitelbe) tantárgyból VIZSGACENTRIKUS felkészítő tanfolyamot indít a vizsgához igazodó tematikával és ütemezésben megfelelő csoportlétszám (minimum 20 fő) esetén.

JELENLEG NINCS INDULÓ VIZSGAFELKÉSZÍTŐNK.

Képzési típus: Hallgatói vizsgafelkészítő | Képzési idő: 10 óra | Képzési hely(ek): PSZK |

Számviteli ügyintéző (OKJ 51 344 05) E-000650/2014/A009

Felnőttképzési engedély nyilvántartási száma: E-000650/2014.

A  számviteli ügyintéző  alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő számviteli  feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok  önálló elvégzésére. A vállalkozás valamennyi pénzmozgással,  illetve a pénzállomány-változással összefüggő  nyilvántartásait vezeti. Működő gazdálkodó szervezeten belül  előkészíti és rögzíti az adott munkahely gazdasági eseményeit  a helyi számviteli szabályok szerint, a gazdasági eseményeket  kontírozza, a főkönyvi és az analitikus nyilvántartásokat  vezeti, könyvviteli feladásokat készít.Képzési típus: OKJ-s képzés | Képzési idő: 160 óra | Képzési hely(ek): PSZK | Online jelentkezés

Társ.tud-i és gazdasági szakfordító és tolmács (KKK) Levelező

A képzés célja, hogy szakszerű és színvonalas közvetítői munkára alkalmas szakfordító és tolmács szakembereket képezzünk a megnőtt kereslet kielégítésére, akik a társadalomtudományi, gazdasági, jogi és üzleti szférában egyaránt meg tudnak felelni a nyelvi közvetítés komoly kihívásainak, tájékozottak a forrásnyelvi és célnyelvi országok politikai, gazdasági, társadalmi és kulturális életében, valamint az EU intézményrendszerében.

Képzési típus: Szakirányú továbbképzés | Képzési idő: 3 félév | Képzési hely(ek): KKK | Online jelentkezés

Társadalombiztosítási ügyintéző (OKJ 51 344 02) E-000650/2014/A010

Felnőttképzési engedély nyilvántartási száma: E-000650/2014.

A képzés célja, olyan társadalombiztosítási ügyintéző képzések, aki a munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosítási ügyeket intézi, a nyilvántartásokat vezeti. Vezeti a  biztosítottak társadalombiztosítási lapjait, nyilvántartja a  kifizetett ellátásokat, adatokat, igazolásokat küld az illetékes  társadalombiztosítási szerveknek. A munkavállalókkal kapcsolatos  munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatokat ellátja a  nyilvántartásokat vezetésével összhangban.

Képzési típus: OKJ-s képzés | Képzési idő: 152 óra NEXONbér program oktatással és szakmai vizsgával. | Képzési hely(ek): PSZK | Online jelentkezés

Társadalombiztosítási ügyintéző meglévő Bérügyintéző végzettséggel (OKJ 51 344 01) E-000650/2014/A010

Felnőttképzési engedély nyilvántartási száma: E-000650/2014.

A képzés célja, olyan társadalombiztosítási ügyintéző képzések, aki a munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosítási ügyeket intézi, a nyilvántartásokat vezeti. Vezeti a  biztosítottak társadalombiztosítási lapjait, nyilvántartja a  kifizetett ellátásokat, adatokat, igazolásokat küld az illetékes  társadalombiztosítási szerveknek. A munkavállalókkal kapcsolatos  munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatokat ellátja a  nyilvántartásokat vezetésével összhangban.

Képzési típus: OKJ-s képzés | Képzési idő: 48 óra | Képzési hely(ek): PSZK | Online jelentkezés

Turizmus desztináció- menedzsment (KVIK) - A 2019/2020. tanév tavaszi félévében nem indul! Levelező

A kurzus képesítésének megfelelő munkakörök maradéktalan betöltésének feltételeként a hallgatók tanulmányaik végén a következő kompetenciákkal rendelkezve képesek lesznek:összehangolni az adott térségben működő a turizmus szempontjából fontos szolgáltatók, civil szervezetek, szakmai szövetségek, kamarák, valamint az önkormányzatok tevékenységét; az egyes fejlesztések finanszírozásának különböző forrásait, lehetőségeit felismerni és a projekteket levezényelni; a települési és térségi marketing és menedzsment tervezésére, kialakítására, megszervezésére, lebonyolítására.

Képzési típus: Szakirányú továbbképzés | Képzési idő: 2 félév | Képzési hely(ek): KVIK | Online jelentkezés

Üzleti és HR menedzsment (PSZK) Esti

A képzés azon szakembereknek nyújt mélyebb ismereteket, akik az emberi erőforrás gazdálkodás néhány vagy akár több részterületével szeretnének foglalkozni/foglalkoznak mindennapi munkájuk során. Kiterjed a hatékony munkaerő-toborzás, kiválasztás és beválás eszközeire; komplex ismeretekkel gyarapítja a képzésben résztvevőket az emberi erőforrás gazdálkodás speciális és általánosabb területeit tekintve is.

Képzési típus: Szakirányú továbbképzés | Képzési idő: 3 félév | Képzési hely(ek): PSZK | Online jelentkezés

Üzleti innovációk fejlesztése (KKK) Levelező

A hallgatók elsajátítják azt a rendszerszemléletű gondolkodásmódot, amely a vállalati és a makroszintű innovációs folyamatok megértéséhez, kezeléséhez és működtetéséhez szükséges. A kurzus bemutatja az üzleti innovációk kiemelt szerepét a vállalati stratégiában és a világgazdaságban. A hallgatók megismerik azt az innovatív üzleti magatartást, melynek révén a vállalkozások képesek új megoldásokkal és termékekkel alkalmazkodni a digitalizáció és robotizáció globális trendjeihez, és ily módon megőrizni illetve megteremteni a nemzetközi áruforgalmi és szolgáltatásnyújtási tevékenységük versenyképességét.

A hallgatók elsajátítják az innovációk menedzselésének stratégiai szemléletmódját, és felkészültté válnak a vállalaton belüli innovációs folyamatok tervezésére és irányításra, valamint az ennek megfelelő szervezetfejlesztés megvalósítására. A hallgatók megismerik az új intelligens technológián (Artificial Intelligence, Business Intelligence) és korszerű IT (felhőalapú) megoldásokon alapuló fejlesztőfunkció és felelősség tartalmát.

A hallgatók a megszerzett elméleti tudásukat az üzleti életben is alkalmazott program segítségével megvalósítható projektekben gyakorolhatják. Az elkészült projektmunkákat valós versenyző környezetben bemutatva a hallgatók képessé válnak az innovációk értékesítését és finanszírozását veszélyeztető helyzetek feltárására, a vállalaton belüli érdekellentétek azonosítására, valamint új termékek, illetve szolgáltatások hosszú távú fenntarthatóságának biztosítására.

Képzési típus: Szakirányú továbbképzés | Képzési idő: 2 félév | Képzési hely(ek): KKK | Online jelentkezés

Üzleti Nyelvvizsgaelőkészítő Tréning (KKK)

A Nemzetközi Üzleti Szaknyelvek Tanszék, a Felnőttképzési Főosztály közreműködésével (a mintatanterv szerinti Üzleti nyelvi kurzus kiegészítő kurzusaként felvehető) 8 NYELVBŐL  költségtérítéses Üzleti Nyelvvizsgaelőkészítő Tréninget a BGE KKK aktív hallgatói részére a II. ZH héten, a következő nyelveken: angol, német, olasz, spanyol, francia, orosz,japán, kínai.

Képzési típus: Nyelvvizsga felkészítő | Képzési idő: 4 nap (napi 5 óra, összesen 20 óra) | Képzési hely(ek): KKK |
Hírek

Hírek

A képzést a program kidolgozói elsősorban azoknak a könyvelőknek ajánlják, akik digitális könyvelési gyakorlattal még nem rendelkeznek vagy korszerűsíteni kívánják munkájukat.