Keresés:
Események
«2021. január»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Új szakirányú továbbképzések a BGE-n – Európai Pénzügyi Szaktanácsadó
2018.08.20
A Budapesti Gazdasági Egyetem 2018 februárjában indította el első alkalommal egyedülálló képzését, az Európai pénzügyi szaktanácsadó szakirányú továbbképzést, melynek elvégzői befektetési tanácsadóvá válhatnak. A két féléves képzés célja olyan szakemberek képzése és továbbképzése, akik elsősorban kiemelt lakossági ügyfelek kiszolgálásával, a részükre nyújtott pénzügyi-befektetési tanácsadással foglalkoznak

A Budapesti Gazdasági Egyetem 2018 februárjában indította el első alkalommal egyedülálló képzését, az Európai pénzügyi szaktanácsadó szakirányú továbbképzést, melynek elvégzői befektetési tanácsadóvá válhatnak. A két féléves képzés célja olyan szakemberek képzése és továbbképzése, akik elsősorban kiemelt lakossági ügyfelek kiszolgálásával, a részükre nyújtott pénzügyi-befektetési tanácsadással foglalkoznak.

A pénzügyi tanácsadók iránt egy folyamatosan emelkedő igény tapasztalható. Ez a jelenség nagyban köszönhető annak, hogy az elmúlt évek negatív tapasztalatai az embereket egyre tudatosabb öngondoskodásra és pénzügyeik tudatos tervezésére sarkallja. Jelentős igény mutatkozik a szakértő, megbízható segítségre, vagyis általános szükség van szakképzett pénzügyi-befektetési tanácsadókra.

A Budapesti Gazdasági Egyetem és a Bankárképző által megvalósított posztgraduális pénzügyi-befektetési képzésen, Magyarországon az elsők között szerezheti meg a BGE oklevélét és egyben a nemzetközileg elismert EFA képesítést.

A munka mellett is végezhető képzésre alap- vagy mesterképzésben (vagy a korábbi képzési rendszerben főiskolai vagy egyetemi szintű képzésben) szerzett oklevéllel lehet jelentkezni. Az oktatás interaktívan és gyakorlatorientáltan, kis csoportokban folyik. Az oktatók a hazai befektetési piac és az egyetemi élet kiválóságai, a hallgatók korszerű, átfogó és aktuális befektetési ismereteket szerezhetnek. A képzés költsége magában foglalja a szakemberek által szerkesztett tananyagot is.

 

A képzés előnyeiről szóló videót megtekinthetik az alábbi képre kattintva:

 

Az Európai pénzügyi szaktanácsadó szakirányú továbbképzésről további információk a linkre kattintva olvashatók.


[Beharangozó]

A Budapesti Gazdasági Egyetem egyre bővülő képzési kínálata mindig igyekszik az aktuális igényekhez, piaci változásokhoz igazodni, így várhatóan 2019-től két új képzéssel fog kiegészülni a szakirányú továbbképzések már eddig is széles választéka.  A Külkereskedelmi Karon Wine management és Üzleti innovációk fejlesztése szakokon fejleszthetik tovább ismereteiket már alapdiplomával rendelkező, de további és naprakész tudásra váró jelentkezők.Hírek

Hírek

A képzést a program kidolgozói elsősorban azoknak a könyvelőknek ajánlják, akik digitális könyvelési gyakorlattal még nem rendelkeznek vagy korszerűsíteni kívánják munkájukat.