Keresés:
Események
«2019. június»
HKSzeCsPSzoV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Speciális tudás a BGE Pénzügyi és Számviteli Karán
2019.01.30
A keresztfélévre meghirdetett alábbi szakirányú továbbképzéseinkre meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt. Ha controlling vagy HR-menedzsment területén kíván elhelyezkedni, vagy mérnök-közgazdász képzést végezne el, ne habozzon, jelentkezzen a 2019. február 8-tól induló képzésekre.

A keresztfélévre meghirdetett alábbi szakirányú továbbképzéseinkre meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt. Ha controlling vagy HR-menedzsment területén kíván elhelyezkedni, vagy mérnök-közgazdász képzést végezne el, ne habozzon, jelentkezzen a 2019. február 8-tól induló képzésekre. 

 

A Controlling szakközgazdász szakirányú továbbképzés gazdaságtudományok képzési területen legalább alapképzésben szerzett végzettséggel és közgazdász szakképzettséget igazoló alapoklevéllel rendelkezők számára ajánlott. A képzés két féléves, munka mellett (hétvégi napokon) végezhető. A hallgatók számára speciális tudást nyújt a számviteli és a számviteli információs rendszerre támaszkodó elemzési, értékelési eljárások, számítástechnikai adatfeldolgozási módszerek ismertetésével. A képzést elvégzését követően képes lesz a gazdálkodó szervezetek tevékenysége elemzésének és fejlesztési feladatainak magasabb színvonalon történő elvégzésére.

 

Az Üzleti és HR-menedzsment szakirányú továbbképzésre alapképzésben, bármely képzési területen szerzett minimum főiskolai (BA, Bsc.) oklevéllel van lehetőség jelentkezni. A három féléves, munka mellett (hétvégi napokon) végezhető képzés elsősorban azoknak a szakembereknek ajánlott, akik az emberierőforrás-gazdálkodás néhány vagy akár több részterületével szeretnének foglalkozni/foglalkoznak mindennapi munkájuk során. A képzés kiterjed a hatékony munkaerő-toborzás, kiválasztás és beválás eszközeire; komplex ismeretekkel gyarapítja a képzésben résztvevőket az emberi erőforrás gazdálkodás speciális és általánosabb területeit tekintve is.

 

A Mérnök-közgazdász (főiskolai) szakirányú továbbképzés bemeneti feltétele a műszaki, informatikai, nemzetvédelmi és katonai, agrár vagy természettudomány képzési területek valamelyikén alapképzésben (vagy a korábbi képzési rendszerben főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél. A képzés három féléves, munka mellett (hétvégi napokon) végezhető. Elsősorban a gyakorlatban dolgozó mérnökök (üzemmérnökök) számára ajánlott azzal a céllal, hogy műszaki-termelési vagy vezetői feladataikat a gazdasági követelményeinek megfelelően, közgazdasági szemlélet és módszerek alkalmazásával magasabb színvonalon legyenek képesek megoldani.

 

Az egyes szakirányú továbbképzések leírása és az online jelentkezési lap a képzés nevére kattintva érhető el.


Hírek

Hírek

Az Egyetem kiemelt hangsúlyt helyez a gyakorlatorientált képzésekre, amelynek meghatározó eleme a hazai és nemzetközi vállalatokkal kialakított folyamatos szakmai kapcsolat. E törekvés egyik lépéseként a 2019-2020-as tanévtől...

Vajon a Te ötleted lesz a következő nagy dobás? De hogyan győződ meg erről a „cápákat”?

Tanulni – mondják a szakértők – a munkaerőpiac folyamatosan változó világában elengedhetetlen. Ma már egy munkavállalónak egy új életpálya-modellhez alkalmazkodva nem árt lehetőleg 2-3 szakmával rendelkeznie. Az is törvényszerű,...