Keresés:
Események
«2021. január»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Speciális tudás a BGE Pénzügyi és Számviteli Karán
2019.01.30
A keresztfélévre meghirdetett alábbi szakirányú továbbképzéseinkre meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt. Ha controlling vagy HR-menedzsment területén kíván elhelyezkedni, vagy mérnök-közgazdász képzést végezne el, ne habozzon, jelentkezzen a 2019. február 8-tól induló képzésekre.

A keresztfélévre meghirdetett alábbi szakirányú továbbképzéseinkre meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt. Ha controlling vagy HR-menedzsment területén kíván elhelyezkedni, vagy mérnök-közgazdász képzést végezne el, ne habozzon, jelentkezzen a 2019. február 8-tól induló képzésekre. 

 

A Controlling szakközgazdász szakirányú továbbképzés gazdaságtudományok képzési területen legalább alapképzésben szerzett végzettséggel és közgazdász szakképzettséget igazoló alapoklevéllel rendelkezők számára ajánlott. A képzés két féléves, munka mellett (hétvégi napokon) végezhető. A hallgatók számára speciális tudást nyújt a számviteli és a számviteli információs rendszerre támaszkodó elemzési, értékelési eljárások, számítástechnikai adatfeldolgozási módszerek ismertetésével. A képzést elvégzését követően képes lesz a gazdálkodó szervezetek tevékenysége elemzésének és fejlesztési feladatainak magasabb színvonalon történő elvégzésére.

 

Az Üzleti és HR-menedzsment szakirányú továbbképzésre alapképzésben, bármely képzési területen szerzett minimum főiskolai (BA, Bsc.) oklevéllel van lehetőség jelentkezni. A három féléves, munka mellett (hétvégi napokon) végezhető képzés elsősorban azoknak a szakembereknek ajánlott, akik az emberierőforrás-gazdálkodás néhány vagy akár több részterületével szeretnének foglalkozni/foglalkoznak mindennapi munkájuk során. A képzés kiterjed a hatékony munkaerő-toborzás, kiválasztás és beválás eszközeire; komplex ismeretekkel gyarapítja a képzésben résztvevőket az emberi erőforrás gazdálkodás speciális és általánosabb területeit tekintve is.

 

A Mérnök-közgazdász (főiskolai) szakirányú továbbképzés bemeneti feltétele a műszaki, informatikai, nemzetvédelmi és katonai, agrár vagy természettudomány képzési területek valamelyikén alapképzésben (vagy a korábbi képzési rendszerben főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél. A képzés három féléves, munka mellett (hétvégi napokon) végezhető. Elsősorban a gyakorlatban dolgozó mérnökök (üzemmérnökök) számára ajánlott azzal a céllal, hogy műszaki-termelési vagy vezetői feladataikat a gazdasági követelményeinek megfelelően, közgazdasági szemlélet és módszerek alkalmazásával magasabb színvonalon legyenek képesek megoldani.

 

Az egyes szakirányú továbbképzések leírása és az online jelentkezési lap a képzés nevére kattintva érhető el.


Hírek

Hírek

A képzést a program kidolgozói elsősorban azoknak a könyvelőknek ajánlják, akik digitális könyvelési gyakorlattal még nem rendelkeznek vagy korszerűsíteni kívánják munkájukat.