Keresés:
Események
«2021. január»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kulcs a digitális könyvelés világába
2019.07.17
A képzést a program kidolgozói elsősorban azoknak a könyvelőknek ajánlják, akik digitális könyvelési gyakorlattal még nem rendelkeznek vagy korszerűsíteni kívánják munkájukat.

A „Kulcs a digitális könyvelés világába” című képzést a program kidolgozói elsősorban azoknak a könyvelőknek ajánlják, akik digitális könyvelési gyakorlattal még nem rendelkeznek vagy korszerűsíteni kívánják munkájukat. Várják még a szakmai alapismeretekkel rendelkező, a jövőben könyvelőként dolgozni szándékozókat is.

Az ötlet az Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának Számvitel Tanszéke munkatársaiban fogalmazódott meg látva, hogy digitális kompetenciák terén mind a már évtizedek óta a szakmában dolgozó, mind a pályakezdő könyvelők támogatást igényelnek. A számviteli terület tapasztalt oktatói elsősorban az IT-támogatott számviteli és adózási feladatellátással kapcsolatos modul szakmai tartalmának összeállítását végezték el, míg a képzés megalapozását segítő, Excel szakmaspecifikus hatékony alkalmazási lehetőségeit megismertető tananyagegység kidolgozására és oktatására informatikai oktató kollégát vontak be. A gyakorlatorientált képzés során a könyvelőként, könyvvizsgálóként is dolgozó oktatók célja a könyvelő kollégáik digitális kompetenciáinak hatékony fejlesztése, megkönnyítve ezzel a villámgyorsan digitalizálódó világ kihívásainak megfelelést.

A képzés 30 órás, a résztvevők az ismeretanyagot egyenként 5-5 órás blokkokban (péntek délutánonként és szombat délelőttönként) sajátíthatják el, a végén esettanulmány keretében adnak számot a két modul keretében tanultakról, megfelelt minősítés esetén tanúsítványt kapnak.

További információk és a jelentkezési lap elérhető a linkre kattintva.


Hírek

Hírek

A képzést a program kidolgozói elsősorban azoknak a könyvelőknek ajánlják, akik digitális könyvelési gyakorlattal még nem rendelkeznek vagy korszerűsíteni kívánják munkájukat.