Keresés:
Események
«2019. október»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Kommunikációs készségfejlesztés a digitális világban
2019.01.28
A képzés sikeres elvégzésével a résztvevők elsajátítják a digitális szövegműfajok értelmezésének, tervezésének, létrehozásának és értékelésének képességét, valamint e tudás birtokában írásban és szóban egyaránt hatékonyan tudjanak kommunikálni a digitális világban.
Képzés célja

A képzés sikeres elvégzésével a résztvevők elsajátítják a digitális szövegműfajok értelmezésének, tervezésének, létrehozásának és értékelésének képességét, valamint e tudás birtokában írásban és szóban egyaránt hatékonyan tudjanak kommunikálni a digitális világban.

Képzés fő jellemzői

A képzések az „EFOP-3.4.3-16-2016-00020 Felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférésének együttes javítása érdekében” elnevezésű, a Budapesti Gazdasági Egyetemen jelenleg zajló pályázat keretein belül az „Innovatív megoldásokkal a BGE felsőfokú képzései minőségének és hozzáférhetőségének javításáért” elnevezésű projekt keretében kerülnek megszervezésre. 

Képzés időtartama: 30 óra

Képzés kezdésének időpontja: 

Jelentkezési határidő: 

Képzés helyszíne: BGE-KKK Budapest, Diósy L. u. 22-24.

A képzés formája: csoportos képzés - maximum 12 fő! 

A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum: tanúsítvány

Felhívjuk figyelmét, hogy a képzés teljes egészében angol nyelven zajlik, jelentkezését ennek ismeretében szíveskedjen benyújtani.


 


Kinek ajánljuk

A képzés célcsoportja:

Fiatal felnőtteknek, akik bár napi szinten jelen vannak a digitális világban, mégsem tudják hatékonyan használni a releváns platformok nyújtotta kommunikációs lehetőségeket.

Képzési idő

30 óra

Felvételi követelmények

Részvételi lehetőséget a pályázati kötöttségekből fakadóan a közép-magyarországi régión (Budapesten és Pest megyén) kívüli állandó lakhellyel rendelkezők részére áll módunkban biztosítani.

A képzésre jelentkezők – jelentkezésükkel – vállalják, hogy a képzési program szerinti oktatáson részt vesznek és a képzést záró vizsgán is megjelennek. A résztvevők sikeres vizsga esetén tanúsítványt, ennek hiányában – külön kérésre – látogatási igazolást kapnak.

A jelentkezéssel vállalják továbbá, hogy a képzésbe, mint projektbe belépéskor, illetve kilépéskor a projektre vonatkozó ESZA-kérdőívet, valamint a képzések megvalósíthatóságára vonatkozó elégedettségmérő kérdőívet (anonim módon) kitöltik.

 

Képzési díj és vizsgadíjak

A pilot oktatásokon a részvétel ingyenes!

Modulok

Tananyagegységek:

  • Kommunikáció magyar és idegen nyelvű honlapokon
  • Hatékony kommunikáció e-mailben
  • Személyes jelenlét az interneten
  • Álláskeresés a digitális világban
  • Hatékony prezentáció: ötletek/tervek bemutatása

Tanterv

A képzés ütemezése:

 

 

További információk

Bővebb  információ és kapcsolattartó:

Horváth  Rita

oktatás-  és vizsgaszervező

horvath.rita@uni-bge.hu

Telefon:  (+36) (1) 469 6702


Hírek

Hírek

A képzést a program kidolgozói elsősorban azoknak a könyvelőknek ajánlják, akik digitális könyvelési gyakorlattal még nem rendelkeznek vagy korszerűsíteni kívánják munkájukat.