Keresés:
Események
«2019. július»
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Fogyasztóvédelmi menedzser szakirányú továbbképzés indítását tervezi a BGE KVIK
2019.06.14
Az Egyetem kiemelt hangsúlyt helyez a gyakorlatorientált képzésekre, amelynek meghatározó eleme a hazai és nemzetközi vállalatokkal kialakított folyamatos szakmai kapcsolat. E törekvés egyik lépéseként a 2019-2020-as tanévtől kezdve Fogyasztóvédelmi menedzser szakirányú továbbképzés indítását tervezi a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara.

A képzés célja többek közt a vállalatok támogatása fogyasztóvédelmi tevékenységük hatékony és szabálykövető ellátásában, erős elméleti és gyakorlati tudás biztosítása, valamint kiemelten fontos cél, hogy a hallgatók megismerjék és elsajátítsák a termék és szolgáltatásbiztonság, valamint a panasz és problémakezelés hatékony ellátásához szükséges tudást és képességeket.

Az oktatott tananyagok közé tartoznak többek között a gazdasági és jogi ismeretek, fogyasztó- és piacvédelmi ismeretek, hazai és nemzetközi kereskedelmi, idegenforgalmi, vendéglátóipari, élelmiszerbiztonsági specialitások, valamint a határokon átnyúló fogyasztóvédelmi szabályozások.

A két félév időtartamú képzésen olyan hallgatók vehetnek részt, akik a gazdaságtudományok, agrár, informatika, jogi, műszaki, művészet, művészetközvetítés, államtudományi, orvos- és egészségtudomány, pedagógus, társadalom- és természettudomány területén legalább alapképzésben vagy korábbi rendszerű főiskolai szintű képzésben szereztek oklevelet.

A képzés engedélyezése folyamatban van, jelentkezni rá várhatóan 2019. július 20-a után lehetséges.


Hírek

Hírek

Az Egyetem kiemelt hangsúlyt helyez a gyakorlatorientált képzésekre, amelynek meghatározó eleme a hazai és nemzetközi vállalatokkal kialakított folyamatos szakmai kapcsolat. E törekvés egyik lépéseként a 2019-2020-as tanévtől...

Vajon a Te ötleted lesz a következő nagy dobás? De hogyan győződ meg erről a „cápákat”?

Tanulni – mondják a szakértők – a munkaerőpiac folyamatosan változó világában elengedhetetlen. Ma már egy munkavállalónak egy új életpálya-modellhez alkalmazkodva nem árt lehetőleg 2-3 szakmával rendelkeznie. Az is törvényszerű,...