Keresés:
Események
«2021. január»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Befektetői pitch a startup világban - a villámprezentáció művészete
2019.06.07
Vajon a Te ötleted lesz a következő nagy dobás? De hogyan győződ meg erről a „cápákat”?

SCROLL DOWN FOR ENGLISH VERSION!

A Big Pitch rendezvény a startup vállalkozások és kockázati befektetők nemzetközi fóruma, ahol a kezdő vállalkozók egy villámprezentáció (pitch) keretében előadhatják üzleti ötletüket a cápáknak, akik tőkét fektethetnek a vállalkozásba. Persze ehhez meg is kell nyerni őket! Történt egyszer, hogy az egyik cápa így szólt a feszengő előadóhoz:

 -Szerinted, ha adok neked pénzt, mibe fektetek én be?

- A termékembe…? – hangzott a bizonytalan válasz.

- Tévedés! Nincs is terméked, csak egy ötleted!

-  Akkor nem tudom.

- Beléd fektetek, a szakértelmedbe, a lelkesedésedbe, az elkötelezettségedbe. Ha erről engem egy percben nem tudsz meggyőzni, akkor nincs dolgunk egymással.

A kiváló ötlet még kevés! Ha el is akarod adni, tudnod kell, hogyan kommunikálj.

Éppen ezért most először 2019 szeptemberében ajánljuk számodra legújabb képzésünket. Húsz tanórában megtanítjuk neked a pitch művészetét. Bemutatjuk a startup világ szereplőit és nyelvezetét: ha nem tudtad mi a különbség a business angel és a VC között, vagy gondot okoz a vesting értelmezése, itt a remek lehetőség! Megismered a pitch alapvető típusait, stiláris jegyeit, a meggyőzés technikáit. Tudni fogod, hogyan kezeld a cápák kérdéseit és hogy hogyan tudsz érzelmi kapcsolatot kialakítani a közönséggel 1-2 perc alatt. A kurzus végén pedig bemutathatod a saját koncepciódat egy profi pitch keretében. És mindezt angol vagy német nyelven!

Figyelem! Kiscsoportos foglalkozás, jelentkezz most, nehogy lemaradj!      

További információ és jelentkezés ide kattintva érhető el.

       


 

Investor Pitch in the Start-up World 

The Art of Pitching

How do you convince investors in one or two minutes that your idea is the next big thing?

The Big Pitch is an international event where startuppers have the opportunity to pitch their original business concept to venture capitalist ‘the sharks’, who then decide if they want to invest in the business. First, of course, they need to be convinced. After a poor presentation, one of the sharks turned to the uneasy presenter with the following words.    

“If I give you money, what do you think I am investing in?

 “My product…?” came the uncertain reply.

“Wrong!” You don’t even have a product, just and idea.”

“Then I don’t know.”

“I am investing in you, your expertise, your enthusiasm, your commitment. If you can’t convince me in one minute that you’re the right person, we’ve nothing to do with each other.”

A great idea is nothing. If you want to sell it, you need to know how to communicate.    

For the first time this autumn, the Department of International Business Languages presents a brand new course on the art of pitching in 20 easy lessons. You’ll be introduced to the players and the special language of the start-up world. If you don’t know the difference between ‘business angel’ and ‘venture capitalist’, or you have sleepless nights over figuring out what ‘vesting’ means and how to do it, this is a great opportunity. You’ll learn about the different types of pitch and their stylistic features. We’ll teach you persuasion techniques that work in critical moments. You’ll learn how to build an emotional relationship with your audience and how to handle investors’ questions. At the end of the course, you will be well prepared to create a professional pitch, presenting your own business concept.  

Interactive training in small groups. Don't miss this great opportunity. Apply today.

For more information and application, click here.

 

 


Hírek

Hírek

A képzést a program kidolgozói elsősorban azoknak a könyvelőknek ajánlják, akik digitális könyvelési gyakorlattal még nem rendelkeznek vagy korszerűsíteni kívánják munkájukat.