Keresés:
Események
«2020. július»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

A vállalkozások versenyképességének növelése a munkavállalók foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén
2017.06.11
A Kormány a kis- és középvállalkozások (kkv-k), valamint a nagyvállalatok számára az egész életen át tartó tanulásban való részvétel ösztönzésére és támogatására, illetve a munkaerő versenyképességéhez és a társadalmi és gazdasági változásokhoz való folyamatos alkalmazkodáshoz részben vagy teljes egészében vissza nem térítendő támogatást nyújtó pályázatokat írt ki. A cél a munkáltatók ösztönzése a munkavállalók továbbképzésére, ami elengedhetetlen a folyamatos fejlődés érdekében.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) egyik legfontosabb célkitűzése Magyarország (Közép-Magyarországon kívüli területei) foglalkoztatási rátájának 75%-ra emelése. Ehhez egyrészt az új munkahelyek létesítése, másrészt a munkát vállalni akarók képességeinek fejlesztése elengedhetetlen. A program további két fontos célkitűzése az ország innovációs képességei és kapacitásai, valamint a magyar ipari és szolgáltató szektor fókuszált fejlesztése.

A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) célja elősegíteni Magyarország egyetlen „fejlettebb” régiója további fejlődését, gazdasági versenyképességének növekedését, illetve a régión belüli fejlettség béli különbségek csökkentését.

 

A pályázatok keretében az alábbi képzések számolhatók el: lebonyolíthatók belső képzésként vagy vásárolt szolgáltatásként:

A képzések lebonyolíthatók belső képzésként vagy vásárolt szolgáltatásként.

A támogatást igénylőknek csekély összegű támogatási kategória igénybe vétele esetén az igényelt támogatáson felül önrésszel nem kell rendelkezniük.

 

A pályázatokra történő beadványok esetében mindig figyelni kell arra, hogy

  • Kapcsolódik-e a projekt a felhívás céljaihoz?
  • A projekt ütemezése reális-e, és a fejlesztés szakmailag megvalósítható-e?
  • A támogatási kérelemben rögzített képzési terv megfelel-e a tartalmi elvárásoknak?

 

A pályázatokról készített rövid összefoglaló táblázatunkat ide kattintva éri el: 

Kis- és középvállalkozások (kkv-k)

Nagyvállalatok

Az egyes pályázati kiírások az alábbiakban érhetők el:

KKV-k részére:

Nagyvállalatok részére:

 

Amennyiben pályázni kíván, tekintse meg a BGE felnőttképzési ajánlatát! A pályázata összeállításához kérje igényeire szabott árajánlatunkat a tovabbkepzes@uni-bge.hu e-mail címen! Kérjük, hogy ajánlatkérésében jelölje meg a tervezett képzést és létszámot, valamint a helyszínre és ütemezésre vonatkozó igényeit.

 


Hírek

Hírek

A képzést a program kidolgozói elsősorban azoknak a könyvelőknek ajánlják, akik digitális könyvelési gyakorlattal még nem rendelkeznek vagy korszerűsíteni kívánják munkájukat.