Keresés:
Események
«2018. december»
HKSzeCsPSzoV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Hírek
2018.12.03

Biztonságos – Minőségi – Mentes vendéglátás (konferencia)

A Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete és a Budapesti Gazdasági Egyetem november 29-én közös konferenciát rendezett Biztonságos – Minőségi – Mentes vendéglátás címmel a BGE Markó utcai épületében. A rendezvényen a glutén és egyéb mentes vendéglátás nehézségeiről, sikereiről, lehetőségeiről is szó esett.

2018.11.14

Utódlásra felkészülni - generációváltás a családi cégeknél konferencia

A konferencia egyetlen intenzív nap alatt azonnal használható praktikus tudást ad, ami megalapozhatja a sikeres utódlás folyamatát. ​ A nap során gyakorlott tanácsadók, kutatók a téma szakértői segítenek eligazodni a generációváltás labirintusában. ​ Az alapító és átvevő együtt készülhet fel a generációváltás szervezetfejlesztési, kommunikációs és érzelmi kihívásaira, a már sikeres generációváltó cégek tapasztalataiból tanulva.

2018.11.12

ÜZLETI NYELVVIZSGAELŐKÉSZÍTŐ TRÉNING INDUL DECEMBERBEN A KÜLKEREN

Jelentkezési határidő: 2018. november 28.

2018.10.17

Vállalkozási mérlegképes könyvelői vizsgafelkészítő

A BGE Pénzügyi és Számviteli Kar Számviteli Intézeti Tanszék és Felnőttképzési Főosztálya VIZSGACENTRIKUS Vállalkozási mérlegképes könyvelői felkészítő tanfolyamot szervez 2018. október 26. indulással.

2018.09.04

Kreditpontokat érő GDPR témájú továbbképzés a BGE-n

A Budapesti Gazdasági Egyetem bővítette kreditpontos továbbképzési kínálatát, GDPR-témakörben.

2018.08.20

Új szakirányú továbbképzések a BGE-n – Európai Pénzügyi Szaktanácsadó

A Budapesti Gazdasági Egyetem 2018 februárjában indította el első alkalommal egyedülálló képzését, az Európai pénzügyi szaktanácsadó szakirányú továbbképzést, melynek elvégzői befektetési tanácsadóvá válhatnak. A két féléves képzés célja olyan szakemberek képzése és továbbképzése, akik elsősorban kiemelt lakossági ügyfelek kiszolgálásával, a részükre nyújtott pénzügyi-befektetési tanácsadással foglalkoznak

2018.08.13

Új szakirányú továbbképzések a BGE-n – Kereskedelembiztonság és üzletfejlesztés

A Budapesti Gazdasági Egyetem a szakirányú továbbképzések terén is sokszínű képzési kínálattal várja az alapoklevéllel már rendelkező, de még további speciális szakképzettség megszerzését tervező felnőtteket. Kiemelt célunk, hogy képzéseink igazodjanak a gyorsan változó munkaerő-piaci igényekhez, az oktatásban magasan kvalifikált szakemberek vesznek részt, akik munkájuk során saját tapasztalataik mellett hasznosítják az egyetemi kutatási eredményeket is.

2018.08.08

Megújult a BGE Etikai Kódexe

A BGE missziója, hogy a közép-kelet-európai régió meghatározó üzleti alkalmazott tudományok egyetemévé váljon a következő években. Stratégiai célunk megvalósításának és jövőbeni sikerünknek kulcsa az erős szervezeti kultúra, melynek jellemzője az összetartó közösség, a bizalomra, együttműködésre épülő kapcsolatok, és melynek alapja az etikus magatartás.

2018.06.26

LINGUABLOKK – idegen nyelvek a Külkeren

Bővíti 2018 őszétől a Nemzetközi Üzleti Szaknyelvek Tanszék a Felnőttképzési Főosztály közreműködésével szervezett nyelvi kurzusai körét. Az újabb nyelvet tanulni vágyó vagy üzleti nyelvvizsgára készülő hallgatók a (Budapesti Gazdasági Egyetemen kívüli érdeklődők számára is kínált) LINGUABLOKK és az ÜZNYPLUSZ mellett további új, TRÉNING formájú intenzív kurzusok közül is választhatnak.

2018.06.13

Felnőttképzés, továbbképzés az otthoni karosszékből

A felnőttképzés 2013-ban jelentős változáson ment keresztül, melynek következtében az OKJ-s (szakmai) képzések esetében a jogszabály által kötelezően előírt képzési idők jelentősen megnövekedtek. Amellett, hogy a munkavállalók jó része nem tud, illetve nem kíván újra egy-két vagy akár több évre az iskolapadba beülni, nagy valószínűséggel a képzések óraszámainak növekedése is hozzájárult ahhoz, hogy az elektronikus képzések (e-learning) jelentősége ez elmúlt években még inkább felértékelődött. Ugyanez jellemző a rövidebb, speciális vagy jogszabályból fakadóan kötelező továbbképzésekre, az érintettek egyre nagyobb számban élnek az elektronikus felületek adta lehetőséggel.

Hírek

Hírek

A Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete és a Budapesti Gazdasági Egyetem november 29-én közös konferenciát rendezett Biztonságos – Minőségi – Mentes vendéglátás címmel a BGE Markó utcai épületében. A...

A konferencia egyetlen intenzív nap alatt azonnal használható praktikus tudást ad, ami megalapozhatja a sikeres utódlás folyamatát. ​ A nap során gyakorlott tanácsadók, kutatók a téma szakértői segítenek eligazodni a...